В Ахтопол започва ваксинацията срещу COVID-19. Мобилни екипи от Бургас

...
В Ахтопол започва ваксинацията срещу COVID-19. Мобилни екипи от Бургас
Коментари Харесай

Мобилни екипи започват ваксинация в останалия без личен лекар Ахтопол

В Ахтопол стартира имунизацията против COVID-19. Мобилни екипи от Бургас ще дойдат през днешния ден в града. Кметът на Ахтопол Станислав Димитров показа, че жителите на града и прилежащите села, които имат предпочитание, ще бъдат имунизирани в кабинета на ул. " Свети Никола ", заяви Българска национална телевизия.

Мобилните екипи ще обзет съвсем цялата територия на община Царево. До момента искащите са към 60 души. Те ще бъдат ваксинирани с имунизацията с " Астра Зенека ". За жителите на общината е обезпечен превоз до кабинета. Мобилните екипи ще останат през днешния ден от 11:00 ч. до 13:00 ч. в Ахтопол, след което ще отидат в селата Кости и Бродилово.

Венцислав Стефанов от Ахтопол показа, че най-големият проблем на жителите на града е, че не могат да се придвижат до Царево, с цел да получат здравна помощ, откакто града остана без персонален доктор.

" Хубаво е, че ще дойдат мобилните екипи, с цел да може всички ние да се възползваме от медицинските услуги. Нямам терзания и от дълго време чаках момента да се имунизирам " - показа Венцислав Стефанов. Трудностите за жителите на Ахтопол са неналичието на доктор и на превоз до Царево, където жителите могат да получат медицински услуги, акцентира жителят на Ахтопол. Преди малко повече от месец Ахтопол остана без персонален доктор, откакто доктор Марков се пенсионира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР