В Агенцията по вписванията са си раздали солидни бонуси, точно

...
В Агенцията по вписванията са си раздали солидни бонуси, точно
Коментари Харесай

В Агенцията по вписвания си раздали 700 хил. лева бонуси точно когато най не заслужавали

В Агенцията по вписванията са си раздали солидни бонуси, тъкмо когато минимум са заслужавали - когато Търговският им указател се срина за 18 дни и това съществено навреди на бизнеса.

Благодатният за едни, призрачен - за други месец е октомври. Тогава служителите си разпределили 700 хиляди лв. от горната страна за реализирани през юли резултати, написа в. " Сега ", базирайки се на свои източници. Пресслужбата удостоверява информацията, без да прецизира кой какъв брой е взел.

Във ведомството, подчинено на ръководеното от Цецка Цачева Министерство на правораздаването, работят към 600 души, т.е. приблизително се падат по 1 166 лева, само че сигурно парите на били раздавани поравно на калпак - началниците взели повече.

Четирима софийски началници да вземем за пример си разделили 20 бона, приблизително (ако са ги усреднили) по 5 хиляди, написа " Сега ". По-нископоставените шефове получили по повече от 2000 лева

Сред поощрените са и ръководители на отдели, директно виновни за блокирането на Търговския указател.

Най-ниските
бонуси били за работещите в офисите в страната - под 700 лева Голямата разлика сред техните и тези на софийските им началници дала мотив за брожения, тъй като не те сътворили гафа с регистъра, само че тъкмо те отнесли недоволството на бизнеса.

КОЙ

Отговорът на въпроса кой реши, че неуспехът е триумф, който би трябвало да се награди с парични награди е: новата директорка Габриела Козарева, която преди да оглави АП, ръководеше Агенцията за дребните и междинните предприятия.

Парите пристигнали от икономии от незаети щатове и спестени пари при болнични, когато компенсациите заплаща Национален осигурителен институт, а не работодателят, изясняват от АП.

Козарева седна в шефския кабинет в Агенцията по вписванията на мястото на Виолета Николова, която пък бе наказана условно на 3 години затвор за заграбване и за закононарушение по работа, откакто през 2011 година даде сама на себе си
бонус от 48 хиляди лв.. Аргументът? Тя работила почтено и честно. И това стига. За да има мир, разпределила и 5 бона на подчинени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР