В Африка има много страни, повече от петдесет. Отдалеч едва

...
В Африка има много страни, повече от петдесет. Отдалеч едва
Коментари Харесай

Идете в Западна Африка, за да се зарадвате, че не сте родени там

В Африка има доста страни, повече от петдесет. Отдалеч надали можете да разберете по какъв начин те се разграничават една от друга. Много от са доста сходни, само че и доста от тях са също по този начин доста разнообразни. Ще създадем къс обзор на осемте страни, които се намират в тази част на континента.

Мароко

Страната в северозападната част на Африка е измежду най-популярните страни на континента. Мароко се отнася до Африка единствено географски, в действителност тя е класическа арабска страна от Близкия изток, само че със мощно европейско въздействие.

Мароко наподобява като бедняк и помийна яма, в случай че пристигнете тук от Европа и върх на цивилизацията, в случай че влезете от Черна Африка. Да, Мароко е свързващото звено: чернокожите всеобщо отиват в Европа през Мароко (но мнозина чакат опцията да отидат там и се заселват тук за дълго време), а европейците отиват в Черна Африка на туризъм. В самото Мароко обаче е по-интересно, в сравнение с във всички останали западноафрикански страни дружно.

Още за западна Африка вижте на pochivka.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР