В адреналиновите времена на уплахата има обществена мобилизация и скупчване

...
В адреналиновите времена на уплахата има обществена мобилизация и скупчване
Коментари Харесай

Радев беше избран да бъде коректив на властта, смята политолог

" В адреналиновите времена на уплахата има социална готовност и струпване на хората към властта . Но на следващия ден, когато това отмине, Това съобщи пред БНР политологът Първан Симеонов.
По отношение на спора сред премиера Бойко Борисов и Румен Радев той счита, че въпросът не е кой е крив и кой прав. Според него има два прочита за политиката, която държавното управление и президентът изповядват, които сме чували от доста време насам.
Не ни прави усещане това опълчване, а и Румен Радев беше по тази причина определен, да бъде коректив на властта , акцентира Симеонов.
За решенията на депутатите краткотрайно да спрат заплатите си, Симеонов съобщи, че те няма да бъдат запомнени с положително.
" Разликата сред желанието да окажеш помощ и цялостната гротеска е доста дребна. ".
Българското общество реагира мобилизирано и дисциплинирано в тази обстановка, счита той. При такива обстановки хората са склонни да вършат по-сърдечни жестове.
Според него парадоксът на ограниченията е, че колкото по-успешни са те, хората ги намират за все по-ненужни.
Властта би трябвало да намерения за идващия стадий. В нашите проучвания се вижда, че пораства паниката на хората за работните места. Трябва доста да се мисли, преди да се предприеме даден ход, добави Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР