В адреналиновите времена на уплахата има обществена мобилизация и скупчване

...
В адреналиновите времена на уплахата има обществена мобилизация и скупчване
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Радев беше избран, за да бъде коректив на властта

В адреналиновите времена на уплахата има социална готовност и струпване на хората към властта. Но на следващия ден, когато това отмине, ще стартираме да мислим повече за работните места, за обществената система и за стопанската система и този вид послания, които президентът излъчва, ще бъдат настоящи. Въпросът не е кой е крив, кой прав – президентът или министър председателят... Имаме два прочита за политиката, която държавното управление и президентът изповядват - тези два прочита ги чуваме от много време насам. Не ни прави усещане това опълчване, а и Румен Радев беше по тази причина определен, да бъде коректив на властта. Това разяснява Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп Интернешънъл “, пред БНР.

Той напомни изследване на „ Галъп “, съгласно което българите схващат и възприемат ограниченията и че над 80% ги намират за търпими. „ Българите от време на време имаме огромен комплекс за непълноценност, непрекъснато считаме, че нещо бъркаме. Време е да си кажем, че се оправяме добре в тази обстановка. Българското общество реагира мобилизирано и дисциплинирано. Поне към този момент печелим време. Може да създадем нещо, което да ни накара най-сетне да си повярваме “, уточни Симеонов.

Той акцентира, че при такива обстановки хората са склонни да вършат по-сърдечни жестове. „ Но разликата сред желанието да окажеш помощ и цялостната гротеска е доста дребна. С крачка напред, с две обратно, след това с три напред, депутатите няма да бъдат запомнени с положително “, разяснява Симеонов.

Според политолога парадоксът на ограниченията е, че колкото по-успешни са те, хората ги намират за все по-ненужни. „ Властта би трябвало да намерения за идващия стадий. В нашите проучвания се вижда, че пораства паниката на хората за работните места. Трябва доста да се мисли преди да се предприеме даден ход “ акцентира той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР