В администрацията на Областна управа Варна днес се извърши приемо-предаване

...
В администрацията на Областна управа Варна днес се извърши приемо-предаване
Коментари Харесай

Петър Манчев пое временно кормилото на областна администрация във Варна

 В администрацията на Областна администрация Варна през днешния ден се извърши приемо-предаване на поста Областен шеф на област с административен център Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Както медията ни осведоми, с държавно решение е освободен досегашния Областен шеф и назначен за краткотрайно изпълняващ длъжността, сегашния заместител регионален шеф Петър Манчев.

Петър Манчев е роден през 1975 година, приключил е Френската езикова гимназия в София, а по-късно интернационален туризъм в УНСС. Той е някогашен шеф на дирекция " Управление на собствеността " в община Варна. Петър Манчев сменя на поста юриста краткотрайно.

Мотивите за промяната регионалните шефове са гарантиране и обезпечаване на почтени избори и понижаване на купения и корпоративен избор, означи представителят на кабинета Антон Кутев на брифинг в Министерски съвет, осведоми БНР.

Той посочи, че единствено четири области, измежду които Варна, Добрич, Силистра и София не са попълнени, там остават да ръководят заместници. Временно изпълняващи длъжността регионален шеф на областите Добрич, Силистра и София са назначени, надлежно Живко Желязков, Илиян Великов и Живка Такева-Първанова.

След няколко дни ще има общо показване на новите регионални шефове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР