В 5,57 е подаден първият сигнал за първото ПТП, после

...
В 5,57 е подаден първият сигнал за първото ПТП, после
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с шокиращи подробности за ужаса на "Тракия": 40 превозни средства са се ударили, но има и добра новина!

В 5,57 е подаден първият сигнал за първото ПТП, след това следват и други сигнали. Районът е бил мощно мъгляв, а е имало замъгляпване и поради намиращото се наоколо бунище. Това съобщи в ефира на Нова телевизия гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Има направления, през които да се заобиколи секторът. Организиран е превоз за прекарването на потърпевшите към лечебни заведения, все още на мястото има 14 коли за спешна помощ ", добави Маринов.

Той съобщи, че към 40 транспортни средства са взели участие в тежкото пътно произшествие на автомагистрала " Тракия ". " Към момента помощ се оказва на петима души. Включват се екипи на пожарната и гражданска отбрана ", добави той.

БЛИЦ напомня, че преди минути станаха две извънредно тежки произшествия на автомагистрала " Тракия ". Движението и в двете направления е безусловно блокирано. Обходният маршрут е през път I-8 от Ихтиман до пътен възел Мухово и назад.

БЛИЦ сподели и шокиращи СНИМКИ от адското меле на скоростната права.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР