В 465 училища и детски градини днес са преустановени учебните

...
В 465 училища и детски градини днес са преустановени учебните
Коментари Харесай

Общо 465 училища и детски градини са в грипна ваканция

В 465 учебни заведения и детски градини през днешния ден са прекратени образователните занятия, оповестиха от пресцентъра на Министерството на образованието и науката (МОН). Най-много учебни заведения не учат в област Бургас - 137, в област Стара Загора - 120 учебни заведения, и в област Шумен - 65.

В област Ямбол от през днешния ден до 23 януари в 43 учебни заведения е оповестена грипна почивка. В 40 учебни заведения в област Перник и в 38 в област Варна не учат по наставление на В област Ямбол от през днешния ден до 23 януари в 43 учебни заведения е оповестена грипна почивка. В 40 учебни заведения в област Перник и в 38 в област Варна не учат по наставление на Регионалната ревизия по запазване и надзор на публичното здраве (РИОКОЗ). В 18 учебни заведения в община Силистра също не се организират занятия.

В едно учебно заведение в област Кърджали - „ Никола Й. Вапцаров “ в с. Бенковски, и в едно в област Пловдив - „ Христо Ботев “ в с. Поповица, също няма занятия.

В София-град няма да учат единствено в 95-то учебно заведение „ Проф. Иван Шишманов “ поради повреда в отоплителната система. В детска градина "Детелина " в с. Черно поле, област Видин, не престават да не се организират занятия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР