В 4-ят слънчев ден се счита за тежък и напрегнат.

...
В 4-ят слънчев ден се счита за тежък и напрегнат.
Коментари Харесай

Астрологът Ивеина Пенчева предупреди: Не играйте хазарт, ще останете без имущество!

В 4-ят безоблачен ден се смята за тежък и под напрежение. Борете се за правдата, защитавайте достойнството и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. „ Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без непотребни пристрастености и страсти, в границите на закона! Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте уязвимост и безволие пред лицето на заплахата! Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен доста да промени живота ви! “, поучава астрологът.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества. РАК

„ Добър ден е за начало на нови перспективни каузи. Време за осъществяване на дълга. Ден на дейните занимания и на риска. Рискът е благородно дело и е оневинен в този момент. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество! Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни надпревари и за занимания с бойни изкуства “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Не се предлага да се яде месна храна. Да се пият повече течности! Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелан! “, прибавя тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР