В 4 области в Югоизточна България е обявен жълт код

...
В 4 области в Югоизточна България е обявен жълт код
Коментари Харесай

До близо 20 градуса в четвъртък

В 4 области в Югоизточна България е разгласен жълт код за мощен вятър.

Термометрите в четвъртък ще скочат до близо 20 градуса. Облачността, най-вече междинна и висока, ще се усилва и вплътнява.

Следобед над северозападните региони от страната ще стартират превалявания от дъжд. Преди обяд ще духа сдържан, в югоизточните региони - краткотрайно мощен югозападен вятър, предаде NOVA.

Жълт код за мощни пориви е разгласен в 4 области на Югоизточна България. Максималните температури ще са от 9 до 11 градуса в Северозападна България до 16 -18 тук-там в югоизточните региони от страната. В София - към 14.

Над планините ще бъде предимно облачно и прохладно. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - бурен вятър от запад-югозапад. Следобед в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг.

По Черноморието облачността ще е забележителна, междинна и висока, без превалявания. В утринните часове тук-там ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен югозападен вятър, след обяд ще се ориентира от запад-северозапад.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР