В 37-ия тираж играта 6 от 49 осемнадесет участници бяха

...
В 37-ия тираж играта 6 от 49 осемнадесет участници бяха
Коментари Харесай

Тази неделя - силен коктейл от емоции с допълнителни печалби от Спорт Тото

В 37-ия тираж играта 6 от 49 осемнадесет участници бяха на едно число разстояние да завоюват джакпота от 2 677 061 лв.. Числата които можеха да им го сервират в банковите сметки са 3, 6, 10, 20, 24 и 48. Напрежението доближи своя връх за едни участник в играта, който позна първите пет цифри от печелившата композиция, само че не съумя да преодолее последното шесто число, което щеше да го направи 110- тия тото милионер на България.

Тенденцията за всеобщо печелене на пари обичайно продължи в играта 5 от 35 и в нея 16 325 участници завършиха деня с облаги. Най-големият късметлия повдигна икономическия си статус с облага от 25 688 лв..
 Най-голямата сума, печелена онлайн в „ Спорт Тото “ зарадва еколог от София, татко на двама близнаци
Най-голямата сума, печелена онлайн в „ Спорт Тото “ зарадва еколог от София, татко на двама близнаци

Съветът му към почитателите на играта е...

Играта Тото Джокер, обичайно потвърди, че присъединяване в нея е голям късмет за солидни доходи от тотализатора. Трите позиции и числа необятно отвориха вратите пред шанса на осемнадесет почитатели на играта, които познаха цялата печеливша композиция. Прогнозният
джакпот в играта Тото Джокер за неделния тираж е сумата от 40 000 лв., а минималният залог, който ще ви направи кандидати за облаги е 20 стотинки.

В джакпотната игра 6 от 42, печелившата композиция събра числата 3, 6, 13, 27, 29 и 39. Късметът се ухилен на 5 891 участници, които щастливия късмет награди с облаги, а на трима от тях не им доближи единствено по едно число да сграбчен
джакпота от 380 448 лв..

Внушителни спомагателни облаги, е планувал Български състезателен тотализатор и в 38-ия тираж!

Неделният тираж на 10-ти май, ще завърши извънредно късметлийски за един участник в играта 6 от 49, тъй като посредством чоп ще завоюва първокласен автомобил от тотото, освен това без да залага в допълнение. Шансове за нова лъскава кола имат всички, които са заложили за играта в 38-мия тираж.

Възможностите за спомагателни облаги, ще продължат и в игрите втори тото късмет на 6 от 49 и 5 от 35. Тези игри не са обвързани с спомагателни
залози, само че за сметка на това могат да донесат апетитни спомагателни облаги. Най-големите късметлии, могат да се снабдят с облаги до 150 000 лв. от играта втори тото късмет на 6 от 49 и до 200 000 лв. от играта втори тото късмет на 5 от 35. Не пропускайте да ударите едно рамо на шанса си, като извършите залози за тиража тази неделя.

Разбира се, най-желаните облаги са
джакпотите, които от началото на годината направиха четирима участници тото милионери. В идният 38-ми тираж, предстоящият джакпот в играта 6 от 49 е внушителната сума от 2 900 000 лв., в играта 6 от42 прогнозният джакпот е 400 000 лв., а в играта Тото 2 - Зодиак, непрекъснатият джакпот от 3 000 000 лв. продължава да бъде изкушаваща цел за всички участници в тази игра.

Продължават да са настоящи и опциите за присъединяване в разпределянето на спомагателни облаги в акцията за лоялни клиенти " Всеки ден е Великден ". Всички които натрупват точки в персоналните си карти Тото клуб, имат опция да се включат в чоп за 15 ваучера за почивки в страната и чужбина. Всеки ваучер е на стойност 2 0000 лв. и може да бъде употребен в период от една година, а това е задоволително време да определите по кое време тъкмо желаете да го употребявате. Всеки
залог за числовите или моментните лотарийни игри еднакъв или преизпълнен сумата от 1.50 лв. носи една точка, а 15 точки дават един късмет за присъединяване в жребия. Картите Тото клуб са лични и могат да бъдат получени гратис във всеки тото-пункт. Почитатели на онлайн залозите, също имат опция да се включат в акцията, като изберат опцията стратегия за преданост от менюто за електронни залози на www.toto.bg. Кампанията продължава до 24 май, а печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип онлайн в предаването на 31 май по Българска национална телевизия.

Тази неделя, са планувани две спомагателни облаги за феновете на моментните лотарийни игри. Всички, които записват кодовете на своите непечеливши талони до среднощ на 9-ти май ще се вземат участие в чоп за продобиване на лед тв приемник 32 инча и спомагателна облага от 500 лв..

Крайният период за
залози в числовите игри на тотото е до 18 часа в тиражните дни в тото-пунктовете и онлайн на нашия уебсайт.

Не забравяйте да следите всички настоящи вести и игри на уеб страницата www.toto.bg,както, в обществените мрежи, както във фейсбук страницата на Тотализатора.
 Спорт Тото раздаде огромни облаги и през април, а двама българи станаха милионери
Спорт Тото раздаде огромни облаги и през април, а двама българи станаха милионери


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР