В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България успя да

...
В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България успя да
Коментари Харесай

Извънредно! ГЕРБ със сензационна маневра за преференциалното гласуване!

В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България съумя да стане водеща страна на Балканите, с една глава над останалите балкански страни сме. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георги Марков на съвещание на Изпълнителната комисия на партията, свикано от премиера Бойко Борисов, съобщи Блиц.

``
реклама

" Обърнаха ни внимание, дотам, че министър председателят на Испания пристигна на вечеря, където бе и Тачи. Премиерът накара Вучич и Тачи да си свидлив ръцете. Борисов прокара и пътя на коприната. За пръв път в новата ни история български министър председател сътвори варненска четворка. Днес всички балкански страни са с проблеми. Вчера Борисов се завърна от Мюнхен. Заев си предостъпи ордена, Вучич го награди ", добави той.

" Проведохме най-хубавото европредседателство. В България дойдоха най-сериозните европейски водачи. Затова не желаеме този триумф да се подменя с измененията в изборното законодателство. Политическа партия ГЕРБ ще възвърне по подобаващия метод така наречен преференциално гласоподаване, тъй като сме единствената политическа мощ в България, която се вслуша в гласа на 2,5 млн. български гласоподаватели “, изясни Марков. „ Ние считаме, че не може да има избори в България по сегашната пропорционална изборна система, която ни обрича на безконечни обединения “, сподели още той. „ Другите ги гони страхът, тъй като при мажоритарни избори ГЕРБ ще има безусловно болшинство “, съобщи Марков. Той прикани обществото да се успокои, защото преференциите остават

Припомняме, че поради измененията в Изборния кодекс в неделя Българска социалистическа партия съобщи, че няма да влиза в парламентарна зала.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  2 Варна (преди 8 минути) Рейтинг: 48267 | Одобрение: 25452 открита война сред Бойко и Цветанов. Май това е краят на ГЕРБ и Бойко ще се избавя поеденично с най-верните ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР