В 28 населени места в Ямбол вчера е проведена спецоперация

...
В 28 населени места в Ямбол вчера е проведена спецоперация
Коментари Харесай

Прокуратурата разкри кражбата на детски велосипед и на златен медальон

В 28 обитаеми места в Ямбол през вчерашния ден е извършена спецоперация за противопоставяне на битовата престъпност , под наблюдаване на Прокуратурата, оповестиха от държавното обвиняване.

При огромната акция е разкрита кражба на златен медальон и на детски велосипед, които ще бъдат върнати на притежателите. Работата по документиране на незаконните действия продължава.

Другото нарушаване при инспекцията в 28 обитаеми места е открита марихуана в 19- годишен юноша. Полицаите са иззели и общо 4020 къса безакцизни цигари, като по случаите е взето отношение по административен ред.

Проверени са 575 души и 461 коли. " Взето е отношение по 106 установени административни нарушавания ", пишат от прокуратурата. Издирени са двама, оповестени за общодържавно търсене. Задържани са шестима, съпричастни към разнообразни закононарушения.

При огромната полицейска акция са тествани 23 обекта - заложни къщи, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, сечища, магазини и частни парцели. Полицаите са открили 2 обекта за изкупуване на черни и цветни метали, както и на боклуци от пластмаса, работещи без нужната регистрация за реализираната активност по Закона за ръководство на боклуци. Образувани са две преписки за предварителна инспекция.

При взаимни инспекции на служители на реда и лесничеи е открито, че на сечище на територията на община Болярово се прави сеч на дървета, без сложена маркировка, както и действия в нарушаване на софтуерния проект на обекта, за което е формиран констативен протокол.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР