В 2 от секциите в 128 училище имаше технически проблем

...
В 2 от секциите в 128 училище имаше технически проблем
Коментари Харесай

Проблем с машините имаше в 2 от секциите в 128-мо училище в София

В 2 от секциите в 128 учебно заведение имаше механически проблем с машините. Не се стигна до сигнализиране на РИК, нито до ЦИК. Техниците по телефона оправиха казуса.

" Ние се изненадахме, защото нямаше никакви знаци, че нещо ще се случи, просто индивидът, който се опита да гласоподава не му разреши машината. Свързахме се незабавно с техника, който дава отговор за нашата секция и по неговите указания успяхме да се оправим относително бързо ", сподели ръководителят на СИК Христина Лалова.

" Проблемът беше, че кабелът, който е включен в контакта се беше отхлабил и се обадихме на " Сиела ". Те пристигнаха, включиха го, направихме проба и машината си работи, продължава обикновено ", сподели Емануил Захариев.

" По мое мнение, защото бях в комисия на предходни избори, интензивността до този миг беше доста, може би два път и по-голяма, в сравнение с в този момент ", сподели Мери Михайлова.

" Опашката от гласуващи стигаше по стълбите някъде до втория етаж, а пък на двора беше неприятно времето, само че все пак в целия двор имаше подредени хора за всички останали секции ", продължи Михайлова.

Кои ще са огромните спечелили в деня на вота? Гледайте " Избори 2021: Финалът " от 15:30 ч. по Българска национална телевизия!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР