В 19 часа изборният ден за БСП приключи. Името на

...
В 19 часа изборният ден за БСП приключи. Името на
Коментари Харесай

Изборният ден за БСП приключи, победителят ще стане ясен утре

В 19 часа изборният ден за Българска социалистическа партия завърши. Името на определения ръководител на левицата обаче, ще стане ясно на следващия ден, написа БГНЕС.
По данни от Общинските изборни комисии към 15 часа на директния избор на ръководител на Българска социалистическа партия при 56,1% изборна интензивност. 80 901 са социалистите, които имат право на глас. 
 Корнелия Нинова: От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България Корнелия Нинова: От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България
Гласувайте умерено и умно. Днес всеки глас е значим. От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България. Това съобщи актуалният...
Основните сигнали за тъжби бяха за промяна на изборни пространства, пропагандни материали и късен старт на гласуването. Двамата съществени претенденти - актуалният водач Корнелия Нинова и Кирил Добрев, гласоподаваха още сутринта.
В понеделник следва Национален съвет на Българска социалистическа партия, който би трябвало да официализира резултата от първия директен избор на ръководител в историята на левицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР