В 18:30 часа започна поредната демонстрация в подкрепа на правителството,

...
В 18:30 часа започна поредната демонстрация в подкрепа на правителството,
Коментари Харесай

Демонстрация в подкрепа на кабинета “Петков” край храма Св. Александър Невски

В 18:30 часа стартира следващата проява в поддръжка на държавното управление, до момента в който в пленарната зала на Народното събрание депутатите разискват импортирания избор на съмнение към държавното управление.

Акцията в поддръжка на кабинета " Петков " се провежда зад постройката на Народното събрание - в пространството край храм-паметника " Св. Александър Невски ". И тук се чуват виковете " Оставка ", които огласяват митинга на партия " Възраждане ", призован, с цел да призове за поддръжка към вота на съмнение за държавното управление. Скандиранията са заглушавани от рок музиката, която звучи.

“Бъдеще против минало” е един от лозунгите на протестиращите в поддръжка на ръководещите.

Български флагове и украински знаци посрещат стачкуващите, които идват, с цел да поддържат кабинета " Петков ".

Хората, които приказваха пред микрофона на БНР, обявиха, че това държавно управление позволява неточности, сигурно не е идеално, само че най-важното е, че е декларирало пътя на смяната - точно това ги стимулира да го поддържат и също по този начин да не се върнат ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт.

Също по този начин участниците в демонстрацията споделят, че се опасяват от сериозните проруски настроения на " Възраждане " и очертаваща се проруска коалиция, а България би трябвало ясно да съобщи проевропейското си бъдеще и проевропейската си вероятност.

Засега всичко е умерено, свидетелства кореспондент на БНР. Движението се отбива отчасти към храм-паметника " Св. Александър Невски ", само че тапи няма.

На място има засилено полицейско наличие.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР