В 18.20 часа окованият с белезници и вериги Мехмед Хасан

...
В 18.20 часа окованият с белезници и вериги Мехмед Хасан
Коментари Харесай

Окован с вериги докараха убиеца на Дамла в съда

В 18.20 часа окованият с белезници и вериги Мехмед Хасан влезе в Съдебната палата в Кърджали, където довечера ще се гледа мярката му за неотклонение. Прокуратурата желае задържаният за убийството на 7-годишната Дамла Гюнер да остане за непрекъснато под стража.

Мехмед остана безгласен в залата, не махна качулката до появяването на правосъдния състав. Нито един от въпросите на репортерите не го трогна.

Държеше главата си непрекъснато наведена, даже я извръщаше встрани, с цел да я скрие още по-добре. Беше небръснат и облечен с анцунг. Защитникът му съобщи, че клиентът му няма да разяснява нищо.

Малко по-рано Момчилград се елементарни с дребната Дамла. Над 2000 души пристигнаха на погребението на 7-годишното момиченце, което бе убито на разсъмване в неделя, осведоми 24rodopi.com.

Погребението се извърши след края на огромната петъчна обедна молитва. Днес е ден на печал в Момчилград и всички флагове са свалени на половина. Припомняме, че поради нещастието в блок „ Слава”, където 7-годишното дете бе убито, в Момчилград бяха анулирани и новогодишните празненства на площада.

тагове палач Дамла Мехмед Момчилград съд вериги  Окован с вериги докараха килъра на Дамла в съда - Автор: 24 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР