В 18.00 часа започна протестът на Възраждане пред Народното събрание

...
В 18.00 часа започна протестът на Възраждане пред Народното събрание
Коментари Харесай

„Възраждане“ отново се опитаха да свалят украинското знаме от Столична община

В 18.00 часа стартира п ротестът на " Възраждане " пред Народното събрание с искане за оставка на държавното управление.

Малко по-късно протестиращите се реалокираха пред Столична община , където напрежението прерасна. Те използваха стълба, с която още веднъж се пробваха да смъкват украинското знаме от общината в София, само че този път полицията ги спря.

Симпатизантите на " Възраждане " считат, че държавното управление на Кирил Петков се е провалило в ръководството на страната и през последните месеци е отделило повече време на войната в Украйна, в сравнение с вътрешните проблеми в България ". Недоволните настояват още, че парите в страната са свършили и по тази причина се постанова непрекъснато да се теглят нови задължения.

Движението през центъра на столицата е затруднено, само че не е затворено.

" България се разсъни. Това държавно управление би трябвало да подаде оставка и да отиваме на избори . След това " Възраждане " би трябвало да стартира да ръководи според националните ползи на страната. Кирил Петков и компания би трябвало да си вървят ", сподели един от говорещите на митинга. Според него партията ще провежда " гражданско непокорство на територията на цялата страна ".

" В момента ни ръководят едни марионетки, които са подготвени да обслужват непознати ползи. Стоките ще доближат до 50 на 100 нарастване ", сподели още той и се похвали, че " той персонално е свалил украинският байрак пред Столична община ".

Протест на " Възраждане " има и пред регионалната администрация във Варна . А в Силистра последователи на Политическа партия „ Възраждане “ стачкуваха против изнасяне на оръжие за Украйна и „ въвличането на България във войната “. Те настояха и за незабавна оставка на държавното управление. Шествието беше под наслов „ Не на войната “. Колона от коли и мотоциклети мина през основните кръстовища на града.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР