В 18:00 българско време тук ще можете да гледате на

...
В 18:00 българско време тук ще можете да гледате на
Коментари Харесай

Гледайте тук на живо представянето на Samsung Galaxy Note 9

В 18:00 българско време тук ще можете да гледате онлайн събитието Unpacked 2018 на Samsung, на което следва да забележим дълго чакания фаблет Galaxy Note 9, както и да разберем още елементи за таблета  Galaxy Tab 4

Веднага след края на предаването не пропускайте да се включите и в нашата фейсбук страница, където в живо включване ще ви срещнем от първа ръка с детайлностите към новия модел на Samsung, а може би ще можем да създадем първи и „hands on“.
Какво знаем до този миг?
Galaxy Note 9 най-вероятно ще бъде оборудван с 6,3-инчов AMOLED екран и процесор Exynos 9810 или Snapdragon 845 за Съединени американски щати и Китай. Очакват се 6 GB оперативна памет и 4000 mAh батерия. Основната камера ще бъде двойна, с променлива диафрагма. Стилусът S Pen също е освежен и към този момент поддържа Bluetooth. С негова помощ ще може да се ръководи възпроизвеждането на музиката и пандиза на камерата.

Според последните данни, Galaxy Note 9 със 128 GB флаш диск ще коства към $940. Модификацията с 512 GB ще има цена към $1200. Изглежда че няма да има версия с 64 GB флаш диск.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР