В 17 ч. в Министерството на здравеопазването ще бъде подписан

...
В 17 ч. в Министерството на здравеопазването ще бъде подписан
Коментари Харесай

Подписват Националния рамков договор днес Подписват Националния рамков договор днес

В 17 ч. в Министерството на здравеопазването ще бъде подписан Националният рамков контракт. Ще работим като сътрудници, ще си оказваме помощ в границите на бюджета за 2018 година на НЗОК. Това съобщи здравният министър Кирил Ананиев след среща с премиера Борисов, съобщи БГНЕС.

На срещата участвал и финансовият министър Владислав Горанов, ръководителят на БЛС Венцислав Грозев и ръководителят на Българския зъболекарски съюз доктор Николай Шарков.

На подписването ще разкажем и детайлностите по Националния рамков контракт. Те са такива, каквито договорихме с двата браншови съюза, добави той. На всички въпроси ще отговоря към 17 ч., а по отношение на отговорностите, ще ви кажа по какъв начин предлагаме да се реши, акцентира Ананиев.

Действително диалогът взаимно с премиера, който бе поръчител на тази среща, несъмнено носи своя насърчителен резултат, означи ръководителят на БЛС доктор Венцислав Грозев. Навлизане споделих, че съм оптимист реалист и излизам с оптимизъм, добави доктор Николай Шарков, ръководител на Българския зъболекарски съюз.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР