В 17:00 ч. днес изтича срокът за подаване на документите

...
В 17:00 ч. днес изтича срокът за подаване на документите
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Няма да има криза с боклука в столицата

В 17:00 ч. през днешния ден изтича срокът за подаване на документите за състезанието за сметоизвозване в София и тогава ще стане ясно какъв брой и кои компании ще вземат участие в него. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова във връзка изразените преди дни подозрения от претендента за кмет Мая Манолова, че състезанията за чистотата се провеждат, преди да се изтекли настоящите контракти, съобщи БНР.

Фандъкова изиска да бъде сезирана при всевъзможни подозрения по отношение на честността на състезанието и бе безапелационна, че няма да има рецесия с боклука в столицата. "Разбирам доста добре от какво се тормозят компаниите - от това, че заложихме доста по-тежки условия за тях в полза на чистотата на града. Очаквам не по-малко от два месеца Комисията да работи по преглеждането на документите преди да се вземе каквото и да било решение. Преди изборите не се чака да бъдат класирани компаниите ", сподели тя.

По мотив появилите се в общественото пространство компромати за претенденти за кметове Йорданка Фандъкова разяснява: "За мен постоянно е било безусловно неприемливо да се потегля в това съревнование с компромати, тъй като компроматите постоянно се обръщат против тези, които ги стартират и които ги дават ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР