В 16:32ч настъпва есенното равноденствие. Слънцето преминава в знак Везни

...
В 16:32ч настъпва есенното равноденствие. Слънцето преминава в знак Везни
Коментари Харесай

Магически ден

В 16:32ч настава есенното равноденствие. Слънцето минава в символ Везни до 22 октомври. Започва цялостен старт на сезона. В този вълшебен ден се излъчва позитивна сила, с която би трябвало да се осъществим. Това е необикновен интервал, който въздейства върху душевната естетика и изцяло върху организма ни.

Луната е в символ Стрелец до 02:17ч на 24 септември

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна.

Продължава 5 лунен ден до 13:09ч на 22 септември (от 11:54ч на 21 септември)

Човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Преобладава непотребна импулсивност. На този ден не би трябвало да проявявате гнева си и да вредите на някого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване.

Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването. Това може да са духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка.

Следва 6 лунен ден от 13:09ч на 22 септември до 14:20ч на 23 септември

Ден за обич, примирение и амнистия. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни. Могат ненадейно да бъдат открити тези движимости, които са били изгубени или откраднати, да се стартират нови каузи.

През този лунен ден избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли.

Денят е спокоен и кротичък. Препоръчва се бездейност. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Благоприятно време за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е уместно за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата.

Благоприятно е за занимания с пранаяма и други сходни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В предишното в този лунен ден са гадаели по облаците. Задайте въпрос и потърсете фигури, които могат алегорично да ви подскажат отговора.

Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие. Бъдете деликатни към думите, които казвате, както и обещанията давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Секс - В този лунен ден укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза.

6 безоблачен ден – Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Обърнете внимание на децата. Препоръчва се повече релакс и отмора. Нужно е да се отпуснете.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР