В 1561 училища днес, 29 януари, са преустановени учебните занятия.

...
В 1561 училища днес, 29 януари, са преустановени учебните занятия.
Коментари Харесай

​МОН: 1561 училища в страната са в грипна ваканция днес

В 1561 учебни заведения през днешния ден, 29 януари, са прекратени образователните занятия. Това заяви пресцентърът на Министерството на образованието и науката. От през днешния ден в грипна почивка са учениците от 61 учебни заведения в област Монтана и от 32 учебни заведения в област Враца.


Продължава да не се учи в 267 учебни заведения в София-град, в 124 учебни заведения в област Благоевград, в 105 - в област Плевен, в 41 учебни заведения в област Кюстендил. В грипна почивка са и учениците от 194 учебни заведения в Пловдивско, от 83 учебни заведения в област Велико Търново, от 70 - в област Русе, от 59 - в област Разград, от 69 - в област Добрич, и от 72 - в област Кърджали.

Няма образователни занятия още и в 122 учебни заведения в област Варна, в 122 - в област Пазарджик, в 80 - в област Хасково, и в 11 учебни заведения в София област. В област Видин няма да има занятия в 32 учебни заведения и две детски градини по наставление на РЗИ до 30 януари, в това число. Поради неприятни метеорологични условия не се учи в 8 учебни заведения в област Смолян. В 7 учебни заведения в област Ловеч също няма образователен развой. В предгрипна конюнктура остава област Търговище.
 Почти цяла България е в грипна зараза, от през днешния ден е оповестена и в Монтана Почти цяла България е в грипна зараза, от през днешния ден е оповестена и в Монтана
От през днешния ден грипна зараза е оповестена и на територията на област Монтана. Учебните занятия в учебните заведения в региона се преустановяват до 4 февруари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР