В 15.45 ч. вчера на спешния телефон 112 е получен

...
В 15.45 ч. вчера на спешния телефон 112 е получен
Коментари Харесай

Телата на братята в Пловдив намерени от жената на Петко, майката изобщо не разбрала


В 15.45 ч. през вчерашния ден на незабавния телефон 112 е получен сигнал за два натрупа на адреса. Безжизнените тела на двама братя са открити от човек от фамилията. На мястото е открит газов револвер и нарезна пушка. Установено е по неоспорим метод, че става въпрос за ликвидиране и последвало самоубийство.

Причина за злокобната развръзка е спор за жилището. Напрежението сред двамата братя Петко Йорданов (57 г.) и Илия Йорданов (60 г.) почнало преди към 6 месеца, само че нито в прокуратурата, нито в полицията са подавани сигнали.

В фамилното жилище живеел Петко със брачната половинка, сина си и старата му майка, която е с деменция. Апартаментът бил приписан от дядото на внука, само че чичото Илия упорствал да се продаде и двамата братя да си разделят парите. Петко не бил склонен и по този начин се стигнало до ескалация на напрежението и трагичната развръзка.

Телата на двамата братя били открити от брачната половинка на Петко, която се прибрала от работа. В прилежащата стая била старицата, която заради заболяването си не е схванала какво се е случило. Възрастната жена още през вчерашния ден е откарана и настанена в болница. Първо Илия е прострелял брат си, а след това се е самоубил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР