В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от сградата на Централния

...
В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от сградата на Централния
Коментари Харесай

Полфрийман излезе от затвора, предадоха го на миграционните власти

В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от постройката на Централния софийски затвор под ескорт на чиновници на дирекция " Миграция " в Министерство на вътрешните работи. Беше качен в автомобил и откаран в Бусманци, където е центърът от затворен вид за настаняване на чужденци. На излизане Полфрийман сподели единствено, че благодари на заместник-началника на Софийския затвор.

В Бусманци той би трябвало да изчака издаване на годен документ за идентичност от австралийските управляващи. Това може да направи посолството на Австралия в Атина, което дава отговор и за България, като му издадат пасаван. А по-късно той към този момент може да бъде свободен жител.

Според информацията, с която Българска национална телевизия разполага родителите на убития Андрей Монов ще изискат от съда да му бъде наложена възбрана за овакантяване на България, до момента в който той изплати компенсацията, което дължи за убийството на Андрей Монов. Според правосъдното решение то е в размер на 400 000 лева Но за 8 години върху него са се натрупали лихви и общият размер е към 600 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР