В 13:58 часа вчера в дежурната част на областната дирекция

...
В 13:58 часа вчера в дежурната част на областната дирекция
Коментари Харесай

Скандал между скитници довел до убийството в Шумен

 В 13:58 часа през вчерашния ден в дежурната част на регионалната дирекция в Шумен е признат сигнал за зародил скандал на ул. “Цар Освободител “ в града сред двама мъже, по време на което единият намушкал с нож другият.

. Към адреса са ориентирани са незабавно полицейски екипи. Директорът на полицията ст. комисар Ялчън Расим и окръжният прокурор Маргарита Георгиева са пристигнали на място.

Ст. Комисар Расим уточни, че в хода на извършените незабавни оперативни мероприятия причинителят е открит и арестуван.

Това е 50-годишен мъж от Шумен. Отведен е от полицейски екип в МБАЛ- Шумен за обзор. Досъдебното произвеждане стартира с първите действия- оглед на местопроизшествието, следва да се събират доказателства.

Има очевидци, които ще бъдат разпитани по съответния ред и ще създадем всичко допустимо казусът да бъде обяснен оптимално бързо, уточни окръжният прокурор Маргарита Георгиева.

Установена е и самоличността на убития, мъжът е на 54 години. Причините за пораждане на абсурда сред тях са в развой на изясняване.

По данни на очевидци мъжете са водили бездомнически метод на живот и постоянно са употребявали алкохол.

Работата по документиране на закононарушението по член 115 от Наказателен кодекс продължава под контрол на прокурор от Окръжна прокуратура- Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР