В 124-ия ден на протестите Изправи се.БГ“ и Отровното трио“

...
В 124-ия ден на протестите Изправи се.БГ“ и Отровното трио“
Коментари Харесай

Протестът продължава: Поводът е хаосът в здравната система в условията на втора вълна на COVID кризата

В 124-ия ден на митинг ите „ Изправи се.БГ “ и „ Отровното трио “ проведоха пърформънс „ Леглата не лекуват сами “ , който се организира пред Министерски съвет. Лидерът на  Изправи се.БГ “ Мая Манолова съобщи, че правитеството дезертира от отговорността на Коронавирус рецесията и я трансферира на районните щабове, с цел да пази имиджа си.

" За какво бяха изхарчени 1.5 милиарда лева европейски пари, откакто и сега няма задоволително коли за спешна помощ, няма задоволително апарати за кръвна плазма, няма задоволително апарати за обдишване, няма безвъзмездни PCR проби?, попита Мая Манолова.

" Ние от " Изправи се " настояваме за безвъзмездни PCR проби, за всеки който има потребност от тях.  Безплатни PCR проби за всеки българин!  Настояваме за повишане на цената на клиничната пътека за COVID-19, за достатъчо финансиране и тласъци за общопрактикуващите лекари и лекарате спецалиалисти. Не единствено обещания, а действителни пари ", съобщи Манолова от митинг а.



Поводът е хаосът в здравната система в изискванията на втора вълна на Коронавирус рецесията и неналичието на проект на държавното управление прозаичност превъзмогване на хаоса с ковид, оповестиха от придвижването на Мая Манолова.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР