В 120 минути“ по bTV, Билалов обяви, че е взел

...
В 120 минути“ по bTV, Билалов обяви, че е взел
Коментари Харесай

Истината лъсна! Изхвърлили Михаил Билалов от „Стани богат“ като куче заради тази му слабост

В „ 120 минути “ по bTV, Билалов разгласи, че е взел решението за овакантяване още през юни. Припомняме, че по това време се завъртяха специфичните благотворителни епизоди на предаването, водени от разнообразни известни персони, което бе самобитно прослушване за непрекъснат контракт с предаването. В последна сметка артистът остана в ефир, само че не задълго. Заснел е последното си предаване като водещ на шоуто на 30 октомври.

 

Предвид, че от началото на турнето му, което започва на 15 февруари и приключва на 17 март ще текат повторения, а новите епизоди на предаването се чакат след минимум месец, това значи, че занапред до заминаването му има задоволително време, с цел да бъдат снимани епизоди, които да се излъчват чак до лятната почивка на медията. Явно обаче никой не желае да го прави и екипът избира да предложения друга звезда на негово място.

 

Засега Ники Кънчев е любимец за разкритото вакантно място. Мълвата носи, че се разискват и още няколко имена, измежду които това на проф. Петър Стоянович и Краси Радков. 

В „ 120 минути “ Билалов означи, че ще запълни свободното си време с нов план, в който ще се изявява като продуцент. Освен това го чакали два театрални плана от предходната година, а имал и бизнес, който трябвало да рестартира.

 

Известно е, че във Франция, където е живял с години, е ръководел компания за озеленяване. Основава я, откакто приключва там ландшафтна архитектура. По всяка възможност ще рестартира точно този си бизнес.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР