В 12-годишната си кариера в НБА Джеймс Уърти успя да

...
В 12-годишната си кариера в НБА Джеймс Уърти успя да
Коментари Харесай

Джеймс Уърти: Никога не сме виждали играч като ЛеБрон, но Джордан е най-великият

В 12-годишната си кариера в НБА Джеймс Уърти съумя да стъпи на паркета дружно с едни от най-великите играчи в историята. Дори има шанса да играе и завоюва три трофеи с Меджик Джонсън и Карийм Абдул-Джабар. Уърти също по този начин се e изправял против легендите Лари Бърд и Айзея Томас, а в колежанските години дели една съблекалня с Майкъл Джордан.

Но нито една от тези именити фигури не се приближава до физиката на ЛеБрон Джеймс, счита Уърти. Той даде мнението си за ЛеБрон и разногласието за най-велик състезател сред него и Джордан в подкаста на гарда на " езерняците " Дани Грийн.

The #LeBron #Jordan debate has only been heightened by #TheLastDance documentary.

In our latest episode, @jamesworthy42 chimes in with @DGreen_14 & @HarrisonSanford

Link in bio for YouTube. Also available on all major podcast platforms.

Presented by @JackBox pic.twitter.com/AmGxkhLhSB
— Inside The Green Room (@GreenRoomInside) April 29, 2020
" Никога не сме виждали сходна физика като тази на ЛеБрон Джеймс. Той я имаше още като влезе в лигата. Искам да кажа, че сега той може да играе като лайнбекър или тайт енд за Далас Каубойс ", означи седемкратният участник в " Мача на звездите "

" Труден избор, бих спечелил и с двамата. Ако би трябвало да направя своя избор, бих избрал Ем Джей, тъй като играх дружно с него. Знам, че той е гибелен и не мисля, че в днешно време в лигата има някой, който да има същата непримиримост ", показа Уърти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР