В 12.30 ч. в оперативната дежурна част на гранично полицейско

...
В 12.30 ч. в оперативната дежурна част на гранично полицейско
Коментари Харесай

Фериботът при Свищов не работи поради повреда

В 12.30 ч. в оперативната дежурна част на гранично полицейско ръководство "Свищов " е получен сигнал от румънските гранични управляващи, че фериботната платформа Свищов-Зимнич краткотрайно прекратява работа до премахване на получена щета на румънския фериботен транспортьор. Това оповестиха от Групово дело "Гранична полиция ".

Трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " на българо-сръбската граница е натоварен на вход за леки коли. На българо-гръцката граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " трафикът е натоварен на излаз за леки и товарни коли, а на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Маказа " трафикът е натоварен и в двете направления.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " на границата с Турция и на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост-Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост-Русе " на българо-румънската граница трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дуранкулак " трафикът е натоварен на вход за леки коли.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички контролно-пропускателни пунктове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР