В 11 часа на 23 април ИК ”Непослушните” ще внесе

...
В 11 часа на 23 април ИК ”Непослушните” ще внесе
Коментари Харесай

Внасят кандидатурата на Иванчева за евродепутат в ЦИК

В 11 часа на 23 април ИК ”Непослушните” ще внесе в ЦИК (пл. ”Княз Александър I” №1) лист с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева за самостоятелен претендент за Европейския парламент. Каним всички чувстващи се за непослушни жители, да участват на събитието, пишаг ог комитета.
Ето какво пишат още от ИК " Непослушните ":
" Кандидатурата на Десислава Иванчева за изборите за Европарламента ще бъде мощен знак към Европа за пробитата правосъдна система в България. Брутално нарушени бяха човешките права на единствения цивилен непартиен кмет на столичен регион, определен от близо 29 000 гласоподаватели.
Искрено се надяваме, че Групово дело „ ГРАО " в Министерство на регионалното развитие, извършваща инспекция на подписката на самостоятелните претенденти, ще бъдат справедливи и няма да изхвърлят в коша волята на хиляди българи, както се случи с референдума против презастрояването на " Младост ".
Подписката протече при извънредно висок интерес. ИК " Непослушните " се извиняваме на стотиците хора от страната и чужбина, които не можаха да се включат, заради техническите и времеви ограничавания.
Те могат да са спокойни, че подписката е предостатъчна, с цел да бъде позволена Десислава Иванчева до изборите. Важното ще бъде точно тогава - на 26 май България да отиде до урните и да даде своя глас. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР