В 11:32ч е Пълнолунието в знак Стрелец. При пълнолуние в

...
В 11:32ч е Пълнолунието в знак Стрелец. При пълнолуние в
Коментари Харесай

Днес е най-мощният ден на месеца

В 11:32ч е Пълнолунието в символ Стрелец. При пълнолуние в Стрелец фамилната идилия и единство са изцяло действителни. Днес общувайте с родителите, занимавайте се с децата си.

Подходящ миг снаха да поддържа връзка със свекървата си. Има огромен късмет да реализират единодушие. Там, където няма обич, уви нищо няма да помогне. Разговорите сред съпрузи също могат да се окажат ползотворни.

Луната се движи на луфт от 11:32ч до 19:14ч.

Това са интервали, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи.

Луната е в символ Стрелец до 19:14ч. Това време се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към ред. Активността също се ускорява. Хората са по-философски настроени.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. Да се заобикалят преливане на кръв и донорски процедури. Ако не е незабавен случай, не правете и не вадете зъби до 20 юни.

В 19:14ч Луната минава в символ Козирог.

Доминиращ 14 лунен ден от 20:15ч на 16 юни до 21:16ч на 17 юни

Това е най-мощният ден на месеца. Този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Можете да стартирате нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции.

Добър ден за всевъзможен тип поправки и строителство. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 21:16ч на 17 юни до 22:11ч на 18 юни

29 безоблачен ден - Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Приветства се възприятието за комизъм, което се демонстрира в този ден като чувство за избавление от своите комплекси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР