В 11.32 е получен сигнал, че самолет е паднал и

...
В 11.32 е получен сигнал, че самолет е паднал и
Коментари Харесай

Трагедията Е Страшна. Загиналата Със Самолета Вяра Лозанова Е Много Важна Българка, Съболезнования

В 11.32 е получен сигнал, че аероплан е паднал и се е запалил.

Веднага към мястото са се отправили екипи на Спешна помощ от Ихтиман и Костенец. На място са открити обгорелите тела на мъж и жена. Мъжът е пилотирал самолета, а дамата е била спътничка, оповестява trafficnews.bg.

По първични данни след набрана височина самолетът изпада в свредел, пада и се самозапалва.

Падналият край Ихтиман аероплан марка " Мистрал " е бил вписан в италианския указател. Това оповестиха от проверяващото звено към министерството на превоза.

Вяра Лозанова е монтьор в 24- та Авиационна база - Крумово. Тя е един от обичаните членове на екипа на авиобазата. Макар и жена в тази типично мъжка специалност, споделят, че е измежду най- положителните експерти на Кугър, Ми-17 и Ми-24.

Дамата прекарва доста време и на летището край Белозем, защото е и водач от леката авиация. Нейни другари настояват, че е увлякла десетки почитатели, показвайки им свободата, която дава летенето.

Иван Костадинов, който е пилотирал самолета, е инженер - конструктор във компания " Иновас ", която се занимава с произвеждане на съоръжение от пяна. Летенето е неговата пристрастеност, а той оглавява Сдружението на аероклубовете в страната.

Костадинов и Лозанова са споделяли общата си пристрастеност и постоянно са летяли дружно, демонстрират фотоси в обществените им профили в обществената мрежа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР