В 11.00 часа пред Министерския съвет започна нов протест, организиран

...
В 11.00 часа пред Министерския съвет започна нов протест, организиран
Коментари Харесай

Протестът на "Възраждане" започна, Петков отива на крака при недоволните

В 11.00 часа пред Министерския съвет стартира нов митинг , проведен от политическа партия „ Възраждане ”. Едно от главните претенции на митинг а беше обвързвано с отпадането на зеления документ.

Към 10:45 митинг иращите към този момент се бяха събирали, а пред Министерски съвет, пред президентството и от площад " Независимост " до Народно събрание са образувани полицейски кордони.

След като в понеделник стана ясно, че документът ще отпадне от 20 март, то от „ Възраждане ” споделиха, че са „ победили нормалността ”. Но и оповестиха, че периодите са незодоволителни, а запазването на маските и тестването на учениците - неприемливи. Затова недоволството под прозорците на властта през днешния ден ще се състои, като митинг иращите упорстват и за неотложно преразглеждане на бюджета в частта, засягаща Коронавирус ограниченията.

В центъра на София полицейското наличие е засилено.

Сега ще видите един министър-председател, който потегля пешком от Народното събрание. Отивам при митинг а, ще отида да приказвам с митинг иращите. Аз от митинг и не се тормозя, бил съм на доста митинг и. Това съобщи министър председателят Кирил Петков в изказване в коридорите на Народното събрание.

В момента бюджетът е най-хубавото, което можехме да създадем в съществуващата обстановка. Защо вършим актуализация на бюджета? Защото идващите няколко месеца всички промени би трябвало да стартират да се случват. След промените няма да понижаваме бюджета, увери той.

Искаме да дадем повече пари на хората, които са на предна линия, сподели още Петков.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР