В 1015 училища днес, 24 януари 2019 г., не се

...
В 1015 училища днес, 24 януари 2019 г., не се
Коментари Харесай

1051 училища в грипна ваканция днес

В 1015 учебни заведения през днешния ден, 24 януари 2019 година, не се организират образователни занятия, заяви Министерството на образованието и науката.
 Безплатни съвещания и прегледи за грип във ВМА
От през днешния ден в грипна почивка са учениците от 72 учебни заведения в област Кърджали и от 32 учебни заведения в област Видин .

Продължават да не учат учениците от 71 учебни заведения в Сливенска област и от 80 учебни заведения в област Хасково .

В 194 учебни заведения в област Пловдив , в 122 учебни заведения в област Варна , и в 69 учебни заведения в област Добрич не се организира образователен развой, както и в 97 учебни заведения в София-област .

Удължена е грипната почивка за учениците от 122 учебни заведения в област Пазарджик до 25 януари и в 43 учебни заведения в област Ямбол до 28 януари, в това число.

В 60 учебни заведения в област Смолян и в 40 учебни заведения в област Перник учениците са в грипна почивка и през днешния ден.

Три учебни заведения в област Кюстендил също не организират занятия по наставление на РИОКОЗ. Това са СУ " Кл. Охридски ", Професионалната гимназия по облекло и стопанско ръководство и ОУ " Хр. Павлович " в гр. Дупница.

В област Бургас в 5 учебни заведения продължава да не се организира образователен развой, а в област Враца няма занятия в ОУ " Христо Ботев " в с. Крушовица по наставление на РИОКОЗ.

В област Силистра в Професионалната гимназия по селско стопанство в гр. Ситово, и в три учебни заведения в област Разград - ОУ " Христо Ботев " в с. Острово, ОУ " Христо Ботев " в с. Веслец и в ОУ „ Васил Левски “ в с. Сушево, община Завет, няма образователни занятия заради висока заболеваемост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР