В 05.45 ч. тази сутрин е съобщено, че неизвестно лице

...
В 05.45 ч. тази сутрин е съобщено, че неизвестно лице
Коментари Харесай

Собственици на апартамент заключиха крадец на терасата си

В 05.45 ч. тази заран е обявено, че незнайно лице е заключено от жители на тераса на 3-я етаж на къща в централната част на Варна, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.

Полицейският екип, който незабавно отишъл на мястото, задържал лицето, което оказало мощна опозиция при задържането. При обиск в него са открити 2 смарт телефона, детски смарт часовник, брачна халка на пострадал, живеещ на адреса, както и дребна сума пари.

Хванаха мъж, търсен за обири от жилища в четири града в страната

При огледа на мястото са открити, приготвени за изнасяне, 2 раници на пострадалите, в които са били сложени 2 преносимия компютър, айпад и таблет и 4 каски за велосипедисти, също благосъстоятелност на живеещите на адреса.

Материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП, формирано е бързо полицейско произвеждане, на лицето е повдигнато обвиняване и с разпореждане на наблюдаващ прокурор е арестуван за период до 72 часа.

Мъжът е арестуван по-малко от 24 часа след освобождението му от районно ръководство във Варна, където против него е формирано е бързо полицейско произвеждане за кражба от магазин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР