В 05:36ч има Пълнолуние в знак Везни. Това пълнолуние носи

...
В 05:36ч има Пълнолуние в знак Везни. Това пълнолуние носи
Коментари Харесай

Освободете се от всичко старо и излишно

В 05:36ч има Пълнолуние в символ Везни. Това пълнолуние носи неспокойствие, тревога, непредвидени промени и непредвидимо държание.

В това време е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. Повишава се чувствителността. Психическата активност се изостря, по тази причина креативните хора (художници, поети) получават прилив на ентусиазъм, а престъпните натури - спомагателен тласък към незаконни замисли. В този интервал не вземайте съществени решения. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите. Внимателно би трябвало да се отнасяте към всички знаци, които ориста ви праща. Пълнолунието може да донесе неустановеност и компликации в живота, изключително засягайки материалната част.

Пълнолунието във Везни благоприятства повече Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. За останалите ще бъде по-труден интервал. Пълнолунието е постигане на кулминационната точка и избавление от остарялото, непотребното. Пуснете всички огорчения и обиди, отрицателни събития, които сте претърпели в последно време. Освободете се от отрицателните мисли и неприятните привички.

Подходящи ритуали по Пълнолуние

Благоприятно е да се правят ритуали на прошката и благодарността. Напишете собствен лист на прошката, различен лист на благодарността. Когато напишете своя лист с хората, на които ще давате амнистия, представяйте си всеки човек поотделно, след това го поставете в розов балон – цвета на любовта, представете си, че ви се усмихва, създайте положително възприятие сред вас и него, произнесете безшумно:”Прощавам ти” и след това пуснете балона да се рее в небето. След това преминете на идващият човек. Същото може да извършите и с хората от листата на благодарността, единствено че вместо амнистия, изказвате своята признателност. Останалото е същото.

После ги изгорете тези описи. Така освобождавате силата. Добро време да започнете по-късно на чисто.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Луната е в символ Везни до 23:18ч

В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция.

Луната ще се движи на луфт от 15:51ч до 23:18ч. След това влиза в символ Скорпион. В този интервал нищо значимо да не се подхваща.

Продължава 15 лунен ден до 20:34ч на 8 април (от 19:15ч на 7 април)

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Не би трябвало да губите хладнокръвие.

Взаимоотношенията могат да бъдат наранени от негативното влияние на този ден – елементарно стават кавги, пораждат разногласия, пораждат се спорове. Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни диалози. Това ще помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Много внимавайте да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод.

Неподходящо за подкастряне. Може да се утежни здравето.

Следва 16 лунен ден от 20:34ч на 8 април до 21:52ч на 9 април

19 безоблачен ден - Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Постарайте са да простите обидите, изключително на своите близки. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР