В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие.

В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие. ...

Денят се смята за сатанински! Всички емоции и чувства се събуждат.


В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие. Настъпва пълнолуние в знак Скорпион. В периода на пълнолуние е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Разполагаме с много сили, ръцете ни горят, желанието ни да правим нещо не секва. В същото време хората стават по-емоционални и лесно раздразнителни. Излишъкът от енергия не дава спокойно да се живее. Засилват се и любовните чувства. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща. Добре ще бъде, ако успеете да видите грешките, които сте извършили и те се явяват ваш капитал. Благодарете на живота за скъпоценния опит и бъдете щастливи!

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 18:21ч на 1май. Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказни са операциите на тези органи. Не се претоварвайте в сексуалната сфера. Да не се употребява остра храна. Могат да се обострят хемороидите и да се появи запек. В дрехите са препоръчителни светлите и пастелните тонове. Да се избягва черното.

До 20:51ч сме под влияние на 15 лунен ден. Денят се смята за сатанински. Силно енергиен ден. Безусловно получавате голям енергиен заряд в своя полза. Но освен положителното влияние се активизира и негативното. Във всеки човек, абсолютно всички емоции и чувства се събуждат. Всичко трябва да бъде под контрол и на първо място нашето поведение и нашите действия. Понякога не можем да се справим с този процес.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота. Всички сега сме лесно податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, а за да не ви излъжат, не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Полезни са гладуването, уединението и всякакви форми на аскетизъм. Това е единственият начин да се изчистите вътрешно и с обновена душа да започнете да живеете в новата лунна фаза.

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Основната идея е желанието ви да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Ще се промените духовно и физически. Причината е, че вашето желание сега е планирано в менталното бъдеще.

Отношения – Напрегнат период за всички членове на семейството. Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

В любовните дела на петнадесетия лунен ден може да получите внезапни романтични изблици. Но дори и ако срещнете някой човек, към който да се почувствате физически привлечени, вероятно нищо няма да излезе от такива отношения. Може би дори после ще съжалявате за случилото се.

Секс – преводаСексът в този период не трябва да надхвърля допустимото. Бъдете активни, но не прекалявайте. Без всякакви излишества.

Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Покупки – благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. Какво сте сънували не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.

В 20:51ч започва новият 16 лунен ден, който ще продължи до 21:52ч на следващия ден.

Източник: novini.bg