В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие.

...
В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие.
Коментари Харесай

Денят се смята за сатанински! Всички емоции и чувства се събуждат


В 03:59ч спътникът на Земята доближава апогея на своето развиване. Настъпва пълнолуние в символ Скорпион. В интервала на пълнолуние е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. Разполагаме с доста сили, ръцете ни горят, желанието ни да вършим нещо не секва. В същото време хората стават по-емоционални и елементарно раздразнителни. Излишъкът от сила не дава умерено да се живее. Засилват се и любовните усеща. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите. Внимателно би трябвало да се отнасяме към всички знаци, които ориста ни праща. Добре ще бъде, в случай че съумеете да видите грешките, които сте направили и те се явяват ваш капитал. Благодарете на живота за скъпоценния опит и бъдете щастливи!

Луната е в символ Скорпион , където ще остане до 18:21ч на 1май. Активират се процесите, формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се управлява положението на виталния тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказни са интервенциите на тези органи. Не се претоварвайте в половата сфера. Да не се използва остра храна. Могат да се обострят хемороидите и да се появи запек. В облеклата са целесъобразни светлите и пастелните тонове. Да се заобикаля черното.

До 20 : 51 ч сме под въздействие на 1 5 лунен ден. Денят се счита за демонски. Силно енергиен ден. Безусловно получавате огромен енергиен заряд в своя изгода. Но с изключение на позитивното въздействие се засилва и отрицателното. Във всеки човек, безусловно всички страсти и усеща се разсънват. Всичко би трябвало да бъде под надзор и преди всичко нашето държание и нашите дейности. Понякога не можем да се оправим с този развой.

Влиянието на деня е толкоз мощно, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж. Активира се нашият вътрешен съблазнител, по тази причина може да срещнете съблазни и изкушения в доста сфери на живота. Всички в този момент сме елементарно податливи на отрицателни въздействия и внушения, може да ни обземе мързел, отслабен самоконтрол. Бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат, а с цел да не ви излъжат, не би трябвало да предприемате никакви значими дейности. Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат разнообразни нелепости, само че следствията от тях ще са отрицателни.

Полезни са гладуването, уединението и всевъзможни форми на аскетизъм. Това е единственият метод да се изчистите вътрешно и с актуализирана душа да започнете да живеете в новата лунна фаза.

Ако имате заветна фантазия, насочете всичките си мисли към нея. В астрален проект се образува нова писта за живота ви. Основната концепция е желанието ви да е откровено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за осъществяване на вашата фантазия. Ще се измененията духовно и физически. Причината е, че вашето предпочитание в този момент е планувано в менталното бъдеще.

Отношения – Напрегнат интервал за всички членове на фамилията. Опасен интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите.

В любовните каузи на петнадесетия лунен ден може да получите неочаквани сантиментални прояви. Но даже и в случай че срещнете някой човек, към който да се почувствате физически привлечени, евентуално нищо няма да излезе от такива връзки. Може би даже след това ще съжалявате за случилото се.

Секс – преводаСексът в този интервал не би трябвало да надвишава допустимото. Бъдете дейни, само че не прекалявайте. Без всевъзможни излишества.

Бизнес – Прекрасно време за предприемачи, които тъкмо знаят какво желаят. Не оставяйте други да вземат вместо вас значимите решения. Трябва да го извършите независимо. Ръководителите би трябвало с персоналния си образец да въодушевяват подчинените си. Полезно е да поддържат връзка със своите чиновници в оптимално неофициална конюнктура.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Покупки – удобно за всички типове покупки, само че в случай че усетите, че желаят да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за оракулски сънища. Какво сте сънували не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за пояснение, добре е преди сън да четете молебствия или да се заемете с медитация.

В 20 : 51 ч стартира новият 1 6 лунен ден, който ще продължи до 2 1 :5 2 ч на идващия ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР