В  червата на всеки от нас  има 15 килограма отрови,

...
В  червата на всеки от нас  има 15 килограма отрови,
Коментари Харесай

С това може да изчистите тялото си от всички натрупани токсини!


В  червата на всеки от нас  има 15 кг токсини, които водят до тежки болести, по тази причина систематичното им филтриране е от голямо значение!

Много хора считат, че с цел да пречистят червата и стомашно-чревния си тракт, е належащо да си създадат клизма. Това обаче надалеч не е по този начин, тъй като отровите и рисковите наслоявания не могат да бъдат изчистени единствено благодарение на познатата и извънредно неприятна клизма.

Ще ви прозвучи ужасно, само че е реалност, обявен от лекари, че в червата на всеки от нас има над 15 кг токсини, които всекидневно тровят организма ни и ни разболяват.

Звучи страховито, само че е изцяло правдиво – като се замислим, че през живота ни в тялото ни минават тонове храна и хиляди литри течност.
 

 

Изхвърлете тези килограми отрова от червата си, които постепенно ви убиват!

Ако не чистим постоянно червата си, това води до съществени заболявания като проблеми с бъбреците,диабет, наднормено тегло, нарушен метаболизъм и даже проблеми в слуха и зранието. И това не просто звучи ужасно, а сигурно е.

 

Няма по какъв начин шлаките и токсините да се изчистят сами от червата ни, в случай че не им помогнем. Хубавото е, че методът това да стане, е изцяло обезпечен и даже прелестен за приложимост.

Отдавна е потвърдено, че най-хубавото „ разхлабително “ за червата, е лененото брашно или смляното ленено семе. То попада и в рецептата за разчистване на червата, която ги прави като чисто нови единствено за три седмици.

 

Рецептата е лесна, би трябвало ви единствено ленено брашно, а в случай че не може да откриете такова по магазините, може сами да смелите семена от лен вкъщи си.

И по този начин, правилото е следното – през първата седмица от процеса на филтриране, вместо закуска, би трябвало да консумирате по една лъжица ленено брашно или смляно ленено семе, разтворено в 100 грама кисело мляко. Това се прави безусловно всеки ден, без да се закусва друго.

 

На втората седмица приемате всяка заран по две лъжици ленено брашно, още веднъж разстворени в 100 грама кисело мляко – всеки ден, а на третата седмица лъжиците ленено брашно са три, само че не в 100, а в 150 грама кисело мляко.

Това е! Направете го и освен ще се почувствате надалеч по-здрави и енергични, само че и няма да усетите по какъв начин ще свалите от единствено себе си насъбраните килограми ненужно тегло, получени в следствие от „ задръстването “ на червата ви.

 

lekuvai.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР