Увреждане на белите дробове е по-често срещано при хората, които

...
Увреждане на белите дробове е по-често срещано при хората, които
Коментари Харесай

Марихуаната уврежда белите дробове повече от цигарите

Увреждане на белите дробове е по-често срещано при хората, които използват марихуана в сравнение с при тези, които пушат тютюневи произведения, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл, като цитира изследване на канадски учени, написа Българска телеграфна агенция. 

Изследвания за въздействието й върху белия дроб едвам в този момент стартират, защото неотдавна беше легализирана в доста американски щати и в Канада.

Първите резултати демонстрират, че марихуаната може да нанесе съществени провали.

" Основното обръщение е, че може да не е толкоз безвредна, колкото хората си мислят, че е. Освен това се нуждаем от повече информация ", сподели съавторът на проучването доктор Жизел Рева от университета в Отава. " Това е единствено началото. Искам хората да са наясно, че може да аргументи проблеми. "

Според нея е допустимо да се откри върл или дълготраен пушач, единствено като се огледа компютърна томография. Жизел Рева се пита дали марихуаната, която се подрежда на второ място след тютюна по приложимост от пушачите, ще покаже сходни резултати. Оказва се, че няма задоволително информация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР