Увредени ли са в крайна сметка каменните гъби край Кърджали

...
Увредени ли са в крайна сметка каменните гъби край Кърджали
Коментари Харесай

Тома Белев не видя причина Софи Маринова да влиза в затвора заради нов клип

Увредени ли са в последна сметка каменните гъби край Кърджали поради клип на Софи Маринова? Този въпрос зададе режисьорът Люси Иларионов, който разгласи, че е научил за това място поради Софи Маринова и че тя била стъпила на камък до една от гъбите.
Иларионов обаче незабавно влезе в несъгласие – първо, той съобщи, че пътувал с кола и видял мястото, обадил се на Маринова и ѝ предложил да снимат там т.е. версията, че тя му е разказала за мястото, отпадна. След това той добави, че не е знаел, че става въпрос за предпазен естествен феномен и акцентира, че постоянно когато снима на такова място, желае позволение.
Според лицето на " За да остане природа в България " Тома Белев феноменът по закон е предпазен. Има табели, има и вход за това място, добави той и разясни, че Софи Маринова се е снимала на място, което към този момент е било повредено преди 20-тина години – от иманяр, търсил злато с гърмеж. Белев не видя нарушаване на закона в тази ситуация – по член 278 от Наказателния кодекс, по който може да влезеш в пандиза за до 2 години.
Извинявам се за атомната бомба, която взривихме, за галактическите кораби. Никой не ни е търсил, приключи Иларионов пред bTV.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР