Уволниха началника на Шесто районно управление в София Петър Василев

...
Уволниха началника на Шесто районно управление в София Петър Василев
Коментари Харесай

Уволниха шефа на 6-о районно управление в София заради хулиганска проява

Уволниха началника на Шесто районно ръководство в София Петър Василев поради хулиганска демонстрация. Малко след 3:00 ч. тази заран бил получен сигнал за лица във очевидно нетрезво положение, които създавали проблеми в заведение за бързо хранене. Оттам Василев и негов другар си тръгнали с кола и били спрени за инспекция на бул. „ България”. Василев обаче отказал да даде както проба с дрегер, по този начин и кръвна проба за алкохол. Днес шефът на Столична дирекция на вътрешните работи разгласи, че го отстранява от служба. Само преди дни служител на реда от 4-о районно управление (на МВР) в София пък бе заловен да продава опиати.
Около 3:00 ч. тази заран на тел. 112 е подаден сигнал за 2 лица във очевидно нетрезво положение, които създавали проблеми в заведение в кв. „ Лозенец”. По първична информация двамата блъскали маси и влезнали в скандал с защитата на заведението, след което си тръгнали с автомобил, съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. ком. Георги Хаджиев.
"Става въпрос за лица, които очевидно в нетрезво положение за създавали неприятности в заведението и в последна сметка в опитите защитата да предприеме някакви дейности, се е стигнало до вербален конфликт ", сподели Хаджиев.
След това автомобилът е спрян на бул. „ България” за инспекция.
"При инспекцията служителят е отказал да даде документите на автомобила и отказал да бъде тестван с дрегер за съществуването на приложимост на алкохол. В този случай ние действаме като се издава здравно уверение за взимане на кръвна проба. Информацията, която имам досега, че е отказана такава кръвна проба ", съобщи Хаджиев.
Василев остава без шофьорска брошура за интервал от 2 години, а автомобилът му е дерегистриран за година. Георги Хаджиев разгласи, че го отстранява от служба. На Василев към момента няма повдигнато обвиняване за безчинство. Случаят идва единствено дни, откакто служител на реда от столичното 4-о районно управление (на МВР) бе заловен да продава опиати.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР