Уволниха двама македонски митничари, пропуснали към България изгорелия на магистрала

...
Уволниха двама македонски митничари, пропуснали към България изгорелия на магистрала
Коментари Харесай

Уволниха двама македонски митничари, пропуснали изгорелия автобус без документи |

Уволниха двама македонски митничари, пропуснали към България изгорелия на автомагистрала " Струма " рейс на " Беса Транс " без документи, оповестява митническата администрация на Република Северна Македония, представена от МИА и Българска телеграфна агенция.

Вътрешната инспекция демонстрира, че на 18 ноември излизането на рейса не е записано електронно, осъществена е единствено легализация на документа за транспорт на пасажери.

Два часа след среднощ на 23 ноември туристическият рейс катастрофира и се възпламени край пернишкото село Боснек. Загинаха 45 души, 12 от които деца. Оцеляха 7, които са в " Пирогов ". Пътниците се прибирали от екскурзия в Турция към Северна Македония.

Според македонския уебсайт Фокус водач на рейса е показал подправен документ за лиценз за работа. От известието на Управлението на митниците излиза наяве, че в интервала от 15 октомври 2021 година до 11 ноември 2021 година рейсът е минал през няколко гранични пункта.

Министерството на превоза и известията заяви на собствен ред, че рейсът няма регистриран лиценз за интернационален превоз, въпреки другите рейсове на " Беса Транс " да имат такива лицензи. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР