Уволних заместник-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който пряко отговаря

...
Уволних заместник-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който пряко отговаря
Коментари Харесай

Премиерът Николай Денков уволни заместник-министър в МВР

„ Уволних заместник-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който директно дава отговор за оперативната активност в Министерство на вътрешните работи ”.

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков на ексклузивен брифинг преди медиите измежду кървавата нощ в София , в която бяха ранени десетки жители и бяха нанесени доста материали вреди.

Денков съобщи, че е видял несъответстваща оценка на ситуацията от страна на Министерство на вътрешните работи и напомни, че е бил уверяван, че всичко ще бъде наред. Тази заран министърът на вътрешните работи е споделил на премиера, че нощес на митингите „ нищо изключително не се е случило “ .

Премиерът благодари на всички спокойно протестиращи и на служителите на реда, изпълнили дълга си, без да демонстрират принуждение в сложната конюнктура.

„ Не можем да си затворим очите пред сцените, в които обособени служители на реда биеха и ритаха паднали жители или инцидентно попаднали в техния обхват такива ”.

Той атакува управлението на БФС, като акцентира, че главната причина за напрежението се крие в дългогодишното им ръководство , което е довело до упадъка на българския футбол.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР