Уволненият заместник-председател на ДАНС Недялко Недялков говори пред медиите за

...
Уволненият заместник-председател на ДАНС Недялко Недялков говори пред медиите за
Коментари Харесай

Уволненият шеф на ДАНС: Достъпът на Рашков беше отнет заради разпространяване класифицирана информация

 Уволненият заместник-председател на ДАНС Недялко Недялков приказва пред медиите за своето отстранение. Недялков загатна, че е станал жертва на решението си да отнеме достъпа до класифицирана информация на вътрешния министър. 

Недялков уточни кои са най-вероятните съгласно него аргументи за освобождението му.

" Това може би го приписвам на резултатите, които реализира Агенцията в това, че имаме сполучливи реализации против редица олигарси, както добре знаете, развитата шпионска мрежа, а може би и персонален претекст от това, че подписът в отнемането на достъпа до класифицирана информация на е мой ", сподели още той.

Недялков описа и за първата си среща със служебния министър председател, на която е участвал и.

" Тогава главните въпроси, които бяха задавани към мен бяха за детайлна информация, която би трябвало да подготвим и докладваме за шпионския случай. Впоследствие господин Рашков се обърна към мен и попита за какво не лишава достъпа до класифицирана информация на основния прокурор, на което аз му отговорих, че той има по право и това няма по какъв начин да се случи, само че някакси отговорът ми беше признат като надали не опрощение от моя страна ", разяснява досегашният зам.-председател на ДАНС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР