Уволненият шеф на охраната на АЕЦ Козлодуй Пешко Караджов си

...
Уволненият шеф на охраната на АЕЦ Козлодуй Пешко Караджов си
Коментари Харесай

Уволненият след разследване на OFFNews шеф от АЕЦ си признал за заплахите към полицай

Уволненият началник на защитата на АЕЦ " Козлодуй " Пешко Караджов си признал за заканите към служител на реда през февруари тази година. 

Караджов бил осъден със забележка от шефа на АЕЦ, преди следствието на OFFNews да разкрие абсурда, довел до остраняването му от поста шеф на отдел „ Физическа отбрана “ в атомната централа.

Това съобщи министърът на енергетиката Теменужка Петкова по Нова тв. Тя посочи, че инспекцията по случая е потвърдила новите данни от клипа с наглото държание на Караджов по време на ръководството на служебния министър Николай Павлов. Весела Ванева, пиар на министерството тогава, разкри, че подредената инспекция от Павлов тогава не приключила, поради промяна на властта. Караджов обаче излязъл в болнични от момента, в който министърът наредил инспекция, до края на ръководството му.  

Колегата ни Юлиян Христов, създател на следствието, дефинира в студиото случая като вид " Суджукгейт ", визирайки абсурда с депутата от ГЕРБ Живко Мартинов, чийто имунитет бе пожелан от основния прокурор Сотир Цацаров, рекетирал предприемач от Добрич с 4 тона суджук, сякаш предопределени за Борисов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР