Уволнението на сегашното управление на Булгаргаз е функция на факта,

...
Уволнението на сегашното управление на Булгаргаз е функция на факта,
Коментари Харесай

Кирил Петков представи бюджета и обеща обвинения в Булгаргаз

Уволнението на настоящето ръководство на " Булгаргаз " е функционалност на обстоятелството, че хората там не са си изпълнили задачата по верния метод. В момента водим следствие и сме сигурни в огромна степен, че част от решенията, които те са взели довеждат до във високите цени на газа. Това съобщи министър председателят Кирил Петков след съвещанието на Министерски съвет.

" Надявам се, че службите напълно скоро ще ни дадат ясно обяснение и евентуално може би ще издигнат обвинявания ", даде обещание министър председателят.
Петков разпорежда инспекция за уличното осветяване в София (СНИМКИ И ВИДЕО)
Столична община е сключила контракт с две компании за поддържане на уличното светление на стойност 74 млн. След като стана ясно от общ...
Прочети повече
По тематиката за цените на електрическата енергия, Петков посочи, че фактурите за ток, които ще се получат през февруари месец, ще включат обезщетенията за декември и януари месец. Те ще бъдат доста по-ниски.

Във встъпителното си изречение министър председателят разгласи бюджет 2022 година за бюджет на растежа. " Този бюджет е бюджета на растежа. Инвестициите от държавния бранш ще бъдат 5.8 от вътрешния артикул. Дефицитът напълно финансира вложенията ", сподели той.

" Тази година ще влагаме доста изрично. 8.2 милиарда в финансови вложения. Ще влагаме и в човешки капацитет. За първи път ще има безвъзмездни детски градини от април. Ще влагаме и в пенсии. През идната година няма да има нито един пенсионер под прага на бедността ", добави той.

Сподели с твоите другари

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР