Уволнен работник във фирма за софтуеър в Белград стреля днес

...
Уволнен работник във фирма за софтуеър в Белград стреля днес
Коментари Харесай

Уволнен IT специалист стреля по свои колеги в Белград

Уволнен служащ във компания за софтуеър в Белград стреля през днешния ден по свои някогашни сътрудници, след което направи опит за самоубийство.Жертва на нападението, осъществено в офиса, намиращ се в центъра на сръбската столица, са двама души, заяви ТАСС, базирайки се на в. "Вечерне новости ".
Според изданието уволнен чиновник във компанията нахлул през днешния ден в офиса и почнал да стреля по своите някогашни сътрудници. Той умъртвил един човек, а различен ранил тежко.
Спасявайки се от нападателя един от чиновниците в компанията скочил от прозореца. След това нападателят се върнал у дома и опитал да се самоубие, показва ТАСС.
Официалните органи към този момент не удостоверяват броя на починалите и ранените.
От Бърза помощ оповестиха, че са получили две незабавни повиквания. Първо получихме повикване от улица "Рузвелт ", а след няколко минути получихме ново повикване, че един човек е скочил от прозорец на улица "Никодин Милаш ", която се намира наоколо, заяви говорителката на белградската Бърза помощ Нада Мацура.
Според вестник "Блиц " 30-годишният Небойша С., който бил уволнен преди няколко дни от компания, която се занимава с разработване на софтуеър, дошъл през днешния ден ядосан във компанията, в която в миналото е работил, извадил револвер и стрелял непосредствено в главата на един от чиновниците. След това той траял да стреля.
Нападателят се върнал вкъщи, където задействал бомба и направил опит да извърши самоубийство. Той е открит в жилището си с тежки телесни пострадвания и е трансфериран в реанимацията на центъра за незабавна помощ, написа в. "Блиц ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР