Увлечението е нещо, което често хората бъркат с истинска любов.

...
Увлечението е нещо, което често хората бъркат с истинска любов.
Коментари Харесай

Увлечение или истинска любов?

Увлечението е нещо, което постоянно хората бъркат с същинска обич. Истината обаче е, че сред двете неща има основни разлики и увлечението не трябва да бъде третирано като обич. Подобен метод единствено усилва риска човек да бъде доста отчаян най-после. Какви са разликите сред въодушевление и същинска обич?

Увлечението е възприятие, което човек изпитва още от ранна детска възраст. Първоначално към обичаната играчка или обичаната книга, а по-късно и към други хора. Когато увлечението е доста мощно, човек елементарно може да го обърка с същинска обич.

Изследвания обаче демонстрират, че увлечението не има детайла на обвързаност и съчувствие, нужни за съществуването на същинска обич. Увлечението в действителност е положение, което предхожда любовта. Важно е да се посочи обаче, че не всяко въодушевление прераства в обич.
Какви са главните разлики сред въодушевление и обич? Увлечението се основава на външни характерности
При увлечението доста значимо е по какъв начин наподобява другия човек, какъв е неговият обществен имидж – подхожда се по-повърхностно. За разлика от любовта, която изисква двама души да се опознаят и одобряват на едно по-дълбоко равнище. И въпреки външният тип да е от голяма важност дотолкоз, че вие би трябвало да харесвате своя сътрудник, той надалеч не е от първостепенно значение за една в действителност щастлива и дълготрайна връзка.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР