Уверявам Ви, че за обсъждането на актуални въпроси от двустранните

...
Уверявам Ви, че за обсъждането на актуални въпроси от двустранните
Коментари Харесай

Владимир Путин Разтъси Света С Това, Което Обяви Току-Що!

" Уверявам Ви, че за разискването на настоящи въпроси от двустранните връзки и значими районни тематики съм подготвен да се срещна с Вас в близко време ", се споделя още в телеграмата.

Путин е декларирал също, че връзките сред двете страни имат " другарски и градивен темперамент ". Той е изразил убеденост, че Москва и Пхенян могат " без спиране да развиват взаимноизгодно съдействие, в това число реализирането на тристранни стратегии, в които вземат участие Руската федерация, Северна Корея и Южна Корея ", написа още в телеграмата на Путин.

По-рано съветският президент предложения Ким Чен-ун да посети страната. Съгласно думите му, водачът на Северна Корея може да дойде в Русия за присъединяване в Източния стопански конгрес, който ще се организира през септември във Владивосток, само че не се изключва опцията и за обособена аудиенция. В началото на юли представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва към момента не е получила дефинитивно удостоверение на срещата сред Путин и Ким Чен-ун на форума.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР